RoSo Administrator
Mesaje : 165 Puncte : 401 Reputatie : 5 Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Hirlau
| Subiect: Reclamatii, abuzuri ! Sam Aug 13, 2011 4:19 am | |
| In aceasta sectiune veti scrie toate problemele, reclamatiile care va framanta si va deranjeaza cum ar fi :
- Administratorul, moderatorul X mi-a dat warn fara motiv sau m-a dat afara din campionat fara nici-o justificare si a abuzat de functia sa ! - Administratorul, moderatorul X mi-a sters mesajul ! - Jucatorul X nu stie sa joace sau sa foloseasca GameRanger ( Hamachi ) ! - Player-ul X m-a injurat, provocat, ofensat, jignit etc ! - Adversarul X refuza sa joace de 3 zile ! - X nu a facut nici-o poza in grupa sa ! - S-a intrerupt meciul, ce ma fac, cine castiga ! - A trucat poza si scorul ! - X nu a fost fair-play !
Orice reclamatie va fi analizata, investigata si anuntata ! Orice regula incalcata sau orice reclamatie aveti sa faceti veti scrie in acest topic, nu in altele, deoarece acelea vor fi sterse fiind socotite ca topicuri aiurea ! Oricine incalca regulamentul risca avertisment oral, warn sau chiar ban ! Fiti Fair - Play !
* Faceti alt topic de acest gen ( tot in aceasta sectiune; "Reclamatii, abuzuri") si scrieti-va reclamatia, abuzul ! * NU se accepta alte idei neinteresante sau in neconformitate cu acest subiect !
Va multumesc pentru intelegere . . .
| |
|